Berry Bright Factory visilice unose veselje u vaš prostor

Brend Berry Bright Factory nastao je slučajno, kako to obično i biva kad se radi o malim kreativnim projektima koji ubrzo ‘odrastu’. Odlične, vesele i vizualno zanimljive visilice svojim bojama mogu nadopuniti svaki prostor, bilo da ste mali ili veliki, ozbiljni ili neozbiljni, no prva visilica ukrasila je jednu sobu ipak kao ‘do it yourself’ ideja u vrijeme dok je grafička dizajnerica Jagoda uređivala sobu svog sina. Kako sama kaže: “Ideju ne možete planirati, a misiju, viziju i ciljeve ćemo definirati kad stignemo. Ako uopće, jer zašto se ograničavati?” (smijeh)

berrybright7

“Zamislila sam jednostavnu viseću lampu, sastavljenu tek od grla i tekstilnog kabla, ali kod nas nije bilo moguće nabaviti što mi je trebalo. Nemogućnost da trenutno ostvarim zamisao nametnula se kao izazov pa, s obzirom da sam dizajnerica po struci, uhvatila sam se u koštac s time. Ta prva Visilica nije ni sluga ovima danas, ali još uvijek visi u sobi mog dvogodišnjaka”, otkriva Jagoda. Naziv brenda nametnuo se sam od sebe – ‘Berry’ od ‘strawberry’, odnosno imena dizajnerice, a ‘Bright’ se odnosi na svjetla i nadimak njenog sina.

berrybright3

Nakon što je Jagoda sate provela eksperimentirajući s materijalima dok napokon nije postigla optimalan rezultat, sad strujni kabel svake visilice krasi 30 trokutastih zastavica od šarenog filca, a s obzirom da nisu fiksirane, zastavice se mogu rotirati oko kabla, mijenjajući izgled lampice. “Filc koji koristim od reciklirane je plastike, bojan ekološkim bojama. Nije ga lako obrađivati no jednom kad su formirane, zastavice su vrlo čvrste i dugotrajne”, dodaje.

berrybright5

Ako želite izgled visilice ukomponirati u dizajn vašeg prostora, i to je moguće. “Kad je sve započelo nisam ni slutila da će lampice izaći iz dječje sobe, no uz poticaj i svesrdnu podršku kolega, prijateljica i partnera, sada Berry Bright Factory nudi i šarena silikonska grla i tekstilom presvučene kablove koji omogućuju da sami dizajnirate svoju rasvjetu uz našu pomoć.”

berrybright6

Vesele Visilice pronašle su dom širom Hrvatske, a zahvaljujući društvenim mrežama, tu su i pozitivni komentari te ponude za suradnju i sponzorstvo iz cijelog svijeta. Na pitanje o inspiraciji za nove ideje, Jagoda kaže: “Inspiracija je posvud,a ali najveća je moj sin jer me svakodnevno podsjeća da živim sad, u trenutku i veselim se malim stvarima. Velike tek dolaze.”

berrybright1

Ako želite svoj primjerak Berry Bright Factory visilice, ali i neki drugi model svjetiljke u ponudi, obratite se u Facebook inbox brenda ili ih potražite na Etsyju.

berrybright9

berrybright4

Komentari