Kreativna jutra u Beogradu

Projekt Creative Mornings je globalna platforma koja u 104 grada diljem svijeta donosi jutarnja predavanja o aktualnim pitanjima. Od ove godine među tim se gradovima nalazi i Beograd, kao grad koji voli radikalne razlike, poštuje mainstream, ali njeguje supkulture. Svoju reputaciju kulturno i dizajnerski osviještenog grada potvrđuje još jednom, stavivši se na listu Creative Mornings lokacija kroz organizaciju predavanja za kreativnu zajednicu.

Creative Mornings

Koncept funkcionira na principu jutarnjih okupljanja otvorenih za javnost, uz druženje, kavu, zalogaje i obavezna predavanja. Svoje će drugo predavanje Creative Mornings Beograd održati u popularnom beogradskom Mikser Houseu s temom “I Want To Ride My Bike” o važnosti alternativnih prijevoznih sredstava kao dio globalne Creative Mornings inicijative posvećene klimi. Ako ste zainteresirani zabilježite u svoje planere 27. veljače i osigurajte svoju kartu ovdje.

Creative Mornings

Jedan od partnera ovog druženja bit će i Breakfast, odlična platforma koja donosi vijesti na tjednoj bazi u obliku newslettera. Ako se još niste predbilježili na njega, obavezno to učinite na adresi Breakfast.rs.

Foto: Creative Mornings Facebook

Komentari