Besplatna atrakcija u Beogradu koju ćete htjeti isprobati

Ako planirate put u Beograd, nikako nemojte propustiti jednu od najpopularnijih atrakcija ovoga ljeta – krstarenje rijekama Beograda. Grad je svojim građanima i svim posjetiteljima i turistima odlučio ovo ljeto pokloniti besplatno krstarenje Dunavom i Savom.

@feelbelgrade

@feelbelgrade

Idealna je ovo prilika da doživite jedan od najljepših gradova regije i iz ove, nešto drugačije, perspektive. Svakog ponedjeljka, srijede i petka, u 18 sati možete se besplatno ukrcati na brod kod Jahting kluba ‘Kej’ i redom uživati u pogledu na grad i njegove znamenitosti zanimljivom rutom koja će vas odvesti od Jahting kluba ‘Kej’ do Otoka konja, Ušća, Otoka rata, SC ’25. maj’, Nebojšine kule, Kalemegdana, Pristaništa JRB, Brankovog mosta, a moći ćete uživati i u pogledu na Savske mostove, Muzej suvremene umjetnosti, Akvatorijum, Riječnu flotu i time ste zaokružili krstarenje do Jahting kluba ‘Kej’.

beograd krstarenje 9

@beograd_belgrade

Kružno krstarenje stvarno je jedno od boljih poteza grada, koji jednim dijelom stvarno i živi na rijeci. Krstariti možete do 1. studenog, uz prethodnu rezervaciju na informacijama kontakta Jahting kluba ‘Kej’.

nova-beograd2

Foto: Facebook, Instagram

Komentari