Bella Hadid je nova ‘it’ djevojka u Dioru

Bella Hadid2

Na modnoj sceni tek je nešto više od godinu dana, no Bella Hadid već niže uspjeh za uspjehom. Njena pojava trenutno krasi svaku bitnu modnu tiskovinu u svijetu (čeka se i naslovnica američkog Voguea), a ova poznata Insta-djevojka u svoj portfolio neki je dan upisala još jedan značajan angažman, i to na mjestu zaštitnog lica Diorove dekorativne kozmetike.

Svoju novu ambasadoricu, Dior Makeup predstavio je svijetu putem društvenih mreža, s čime se pohvalila i sama Bella. Za tinejdžerku koju zastupa agencija IMG ovo je vrlo vjerojatno još jedan milijunski ugovor, a za modnu i beauty kuću Dior idealna prilika da svojim proizvodima privuče i mnogo mlađu publiku od one koja trenutno kupuje u Dioru.

Bellin novi angažman ujedno se poklopio i s Diorovom cruise revijom, netom održanom u Londonu, na kojoj je sve poznatija manekenka nastupila prvi puta u životu. Kao ambasadorica Dior Makeupa, Bella će zajedno s kreativnim direktorom Peterom Philipsom snimiti seriju online videa, a prvi će biti objavljen 6. lipnja. Spomenuti video prati pripreme za reviju, dok Bella istovremeno otkriva kakav make up voli i koji su joj najdraži proizvodi.

Foto: Instagram, Dior

Komentari