Beauty inspiracija: Jessica Alba

Jessica Alba beauty look

Poznata je kao jedna od najbolje odjevenih žena Hollywooda, no Jessica Alba definitivno inspirira i kada su u pitanju njeni beauty lookovi. Slavna glumica i vlasnica lifestyle brenda The Honest Company, kroz godine bivanja pod svjetlima reflektora naučila je mnoge trikove slavnih make up artista i frizerskih stilista s kojima na dnevnoj bazi surađuje.

Jessica Alba beauty look 2

Iako odlično izgleda i bez šminke, česta pojavljivanja Jessice Albe u javnosti i na crvenom tepihu navikla su nas da ju viđamo u maksimalno dotjeranim beauty izdanjima, pa čak i kada nosi prividni ‘no make up’ look.

Jessica Alba beauty look 3

Glumica ima lijepu maslinastu put na kojoj make up uvijek divno stoji; bilo da nosi omiljene zemljane i brončane tonove na očima, obrazima i usnama ili se odluči za nešto dramatičniji look i začini stvari smokey-eyem, crnim tušem na kapcima i intenzivno crvenim ružem na usnama. Naglašene trepavice fokus redovito stavljaju na oči, dok dodiri iluminatorom na pravim mjestima cijelu njenu pojavu čine svježom i mladenačkog sjaja.

Jessica Alba beauty look 5

Jessica Alba poklonica je klasičnih frizura, no voli ih mijenjati. Kroz godine je isprobala i popularne bob i lob duljine, a sada kada se vratila omiljenoj si dugoj kosi, najčešće ju nosi u glamuroznim holivudskim valovima ili nešto opuštenijim i ležernijim valovima. Ove jeseni vidjeli smo ju i sa skroz ravnom kosom koja je veliki trend sezone, a ljupko i elegantno izgledala je i s chignon punđicom.

Jessica Alba beauty look 4

Foto: Guliver/Getty Images

Komentari