Znate li što su Christmas crackeri?

 

‘Christmas crackeri’ dio su britanske (pa čak i irske, australske, kanadske…) tradicije već dugi niz godina. Riječ je o kreativnom načinu pakiranja božićnih poklona, koji uključuje takozvani ‘cracker’, odnosno kartonsku tubicu nalik bombonu, u čijem se središtu krije iznenađenje.

‘Cracker’ je još zabavniji utoliko što ga otvaraju dvije osobe, svaka sa svoje strane, a pri otvaranju se čuje mali prasak, koji element iznenađenja čini još većim. U ovim šarenim pakiranjima znaju se naći razni proizvodi, određeni brendovi čak ih prodaju prazne kako biste ih sami mogli napuniti i pokloniti bližnjima, a kao kategorija za sebe također su zaživjeli beauty ‘crackeri’, koji u malom donose najbolje proizvode svijeta ljepote.

I ovih blagdana će biti posebno atraktivan poklon, a u svoju ponudu ‘crackere’ su uvrstili L’Occitane (koji se može kupiti i kod nas), Caudalie, Decléor, Jo Malone, Nuxe, St. Tropez, Cowshed, Bomb Cosmetics, Molton Brown, Bourjois i mnogi drugi. Njihovi ‘crackeri’ kriju prave beauty poslastice te najprodavanije proizvode u mini izdanjima. Najljepše donosimo u nastavku.

Komentari