Brend koji beauty zajednica obožava

Kada se govori o australskim beauty brendovima, nemoguće je ne spomenuti Grown Alchemist, novu generaciju organske njege kože s proizvodima izrađenim od 100% prirodnih sastojaka. Brend su 2008. godine osnovala braća Jeremy i Keston Muijs, a nakon što je postao omiljen ‘lokalno’, u Australiji, 2014. započela je njegova snažnija ekspanzija na američko tržište, da bismo danas putem njihova web shopa u odličnim Grown Alchemist proizvodima mogli uživati i mi, kao i mnoge druge zemlje svijeta.

Grown Alchemist omiljena je ‘javna tajna’ brojnih modnih i beauty urednica, a iza izuzetno chic minimalističkih ambalaža proizvoda krije se i pozitivna priča koja je još jedan razlog za obožavanje brenda. Kada su tek kretali, braća Muijs osmislila su revolucionaran odgovor na tradicionalan pristup anti-age njezi kože, i to u želji da stvore proizvode koji će davati stvarne rezultate na koži, bez da sadrže štetne kemikalije.

Aktivni sastojci koji stimuliraju proizvodnju kolagena i elastina, napredni peptidi, hijaluronska kiselina i neki od najjačih antioksidansa, dio su Grown Alchemist formulacija koje postižu transformaciju kože. U središtu priče su, naravno, i certificirani organski sastojci, a razlog zbog kojeg proizvodi djeluju stvar je biologije. Tijelo, prema njihovim riječima, prepoznaje molekularne strukture ovih jedinstveno prirodnih formula i iskorištava ih, umjesto da ih odbacuje. Rezultat je koža koja je regenerirana, elastičnija, mlađa i ima bolju teksturu.

Riječ je o jednoj zaokruženoj njezi za kožu i za sve njene tipove; osjetljivi, suhi, mješoviti, mastan i normalan. U ponudi su proizvodi za čišćenje i dubinsko čišćenje kože, za detox, za učvršćivanje i hidrataciju… Također riješavaju određene probleme; bore i fine linije, proširene pore, crvenilo, prištiće, neujednačen ton kože i slično. Svaki dolazi u eco-friendly ambalaži minimalističkog karaktera, a želite li istražiti više o ovoj kozmetici koja je osvojila modni i beauty svijet, posjetite Grown Alchemist stranicu.

Foto: Instagram

Komentari