Tekući ruževi koji traju i traju

Što odlikuje dobar ruž za usne? Mnogo toga, no visoko na listi prioriteta nalazi se očekivanje da ruž koji nosimo na usnama potraje što dulje, a mi imamo što manje posla oko njegova popravljanja ili ponovnog nanošenja. Postojanost boje na usnama, kao misiju si je zadao indie beauty brend Beauty Bakerie, ponudivši tržištu naposljetku kolekciju tekućih ruževa, o kojima posljednjih nekoliko mjeseci Instagram doslovno bruji.

Upravo su na ovu društvenu mrežu pohitale brojne beauty blogerice, kako bi pokazale o kakvom je točno proizvodu riječ. A riječ je o tekućem ružu za usne koji jednom kada ga nanesete na usnama doslovno traje i traje – neki kažu čak i do 24 sata.

Tekući ruževi podijeljeni su u dvije kategorije, odnosno dva efekta, mat i metalik, a nijanse variraju od ‘nude’ i čokoladnih, preko tonova crvene i boje vina, pa sve do sasvim neočekivanih i eklektičnih – plave i tirkizne. Beauty Bakerie američki je brend veganske kozmetike, koji je pokrenula make up artistica i mlada mama Cashmere Nicole, u želji da ženama ponudi visoko učinkovitu kozmetiku, koja k tome izgleda odlično.

Njeni tekući ruževi hit su o kojem pišu čak i magazini poput Voguea, a sve korisnice oduševljene su proizvodom, koji se s usana ne ispire gotovo ni u kojem slučaju. Jednom kada ga poželite skinuti, preporuka je izbor proizvoda na bazi ulja, a osim u Americi, ovi se ruževi mogu nabaviti i na europskom tlu, zahvaljujući stranici Cult Beauty.

Bakerie Beauty tekući ruž 5

Bakerie Beauty tekući ruž 6

Bakerie Beauty tekući ruž 9

Bakerie Beauty tekući ruž 7

Foto: Beauty Bakerie, Instagram

Komentari