Još jedan beach bar na Jadranu

Beach Club u marini D-marin Dalmaciji01

Beach Club D-Marin Dalmacija svečano će se za javnost otvoriti 15. srpnja u marini D-Marin Dalmacija, Bibinje-Sukošan 1 te će ovim otvorenjem, Doğuş Grupa Hrvatska proslaviti završetak još jedne uspješne investicije u hrvatski turizam.

D-Marin Dalmacija najveća je marina na Jadranu, jedna je od rijetkih luka nautičkog turizma koja posjeduje svoju plažu veličine 650 m2, nagrađena Plavom zastavom za čistoću mora, a od ovog petka 15. srpnja svojim gostima nudi uživanje u koktelima u Baru ili u mediteranskim specijalitetima u mirnoj atmosferi ekskluzivnog restorana na prvom katu.

Beach Club u marini D-marin Dalmaciji02

Beach Club bit ćer otvoren za posjetitelje kroz ljetnu sezonu, a očekuju ih specijaliteti u dva restorana i zabavni program sa gostovanjima DJ-a u noćnom baru, najam ležaljki i suncobrana te sunčališta na morskim pontonima, dok će za najmlađe posjetitelje na raspolaganju biti dječji klub.

Samo nekoliko dana nakon otvorenja, 23. srpnja održat će se koncert turskog blues banda Sahte Raki koji također sudjeluje na Split Blues Festivalu. Spoj plaže, restorana i noćnog bara koji će svojom ponudom i vrhunskom uslugom upotpuniti svaki godišnji odmor, hrvatskom turizmu zasigurno će dati dodanu vrijednost.

Beach Club u marini D-marin Dalmaciji03

Komentari