Batiste suhi šampon za ljetne dane

Sve hrvatske obožavateljice Batiste suhih šampona odnedavno mogu uživati u još jednoj njegovoj verziji koja je stigla na hrvatsko tržište. Njeno ime je Tropical, a karakterizira ju egzotični voćni miris i aroma kokosa, dok i sam dizajn bočice asocira na bezbrižno uživanje u ljetu i koktelima.

Batiste Tropical kosi daje instant svježinu i pravo je tajno oružje za oživljavanje kose tijekom vrućih ljetnih dana. Idealan je za sve tipove i boje kose, kao i za različite stilove frizura, a na kosi ili odjeći ne ostavlja nikakve tragove. Brine za uvijek čistu i svježu kosu punu volumena, usprkos vrućini, suncu i morskoj soli, zbog čega je idealan izbor za ljeto.
batisteJedan od glavnih sastojaka Batiste Tropical šampona, baš kao i svih ostalih Batiste šampona, čini rižin škrob koji djeluje tako da skuplja masnoću i umanjuje onaj neželjeni sjaj te joj daje osjećaj svježine. Potrebna je samo minuta vremena kako bi se Batiste sprej nanio na kosu, raspršio i umasirao u tjeme, nakon čega kosa odaje dojam čistoće i svježine. Nova verzija Tropical nabaviti se može u svim dm prodavaonicama.

Komentari