10 ruževa za usne baršunastog efekta

max-mara-bbt-f14-010

Pratite li barem malo trendove, već ste sasvim sigurno dobro upućeni u činjenicu kako je baršun ove sezone hit materijal. Nosi se na odjeći i na modnim dodacima, ali kao trend za sebe prisutan je i u svijetu ljepote.

Baršun svako izdanje čini uzbudljivim – kako ono modno, tako i ono beauty, pa su ruževi za usne s baršunastim efektom trenutno vrlo, vrlo popularni. Nećete ih pronaći kod svakog brenda, no na sceni je definitivno prisutan veći broj njih, kako bi vam izbor bio dovoljno šarolik. Ove ruževe karakterizira mat tekstura na usnama, koja izgleda vrlo privlačno i svakom make up looku daje novu dimenziju.

dolce-gabbana-dolce-matte-lipstick-ad-campaign_1

Baršunasti ruževi ove se sezone pojavljuju u nekoliko formi, a osim klasičnog ruža, svakako se isplati investicija u trendi ‘lip stainove’ s četkicama, koji su bogato pigmentirani, dolaze u divnim bojama, lako se nanose i na usnama su postojani satima.U središte pozornosti ponovno dolaze Bourjois ruževi, NARS i Giorgio Armani ove su sezone predstavili svoje baršunaste adute, a želite li spoj ruža i visoke mode, za vas je idealan velvet ruž Christiana Louboutina.

 

 

Foto: Burberry, Dolce & Gabbana, IMaxTree

Komentari