Budilica koja vas budi svježom kavom

alarm

“Kako biste ostvarili svoje snove, morate se probuditi”, mala je krilatica britanskog dizajnera Josha Renoufa, koji je osmislio inovativni proizvod Barisieur, kombinaciju budilice i aparata za kavu, za sve one koji odmah nakon buđenja posežu za šalicom kave.

alarm4

Barisieur je zamišljen kako bi vas u potpunosti opustio prije spavanja, a vi se distancirali od umjetnih svjetala mobitela i tableta, kojima se najčešće uspavljujete. Naime, na ovaj gadget možete odložiti, odnosno priključiti mobitel i ostaviti ga da se puni preko noći. Jednom kada alarm zazvoni, probudit ćete se uz opojni miris kave i uživati u svom neizostavnom jutarnjem napitku, koji također može biti čaj, ako ga preferirate više od kave.

alarm5

Uređaj je, naravno, potrebno pripremiti večer prije, napuniti posude vodom, zrnima kave, pa čak i mlijekom, kojeg će sustav održavati svježim i hladnim, te namjestiti alarm. Možete podesiti i vrijeme pripreme same kave, koje može biti odmah nakon buđenja ili 5-30 minuta prije/nakon toga, ovisno o tome kada najviše volite prionuti ovom malom, ali vama važnom ritualu. Barisieur možete ponijeti sa sobom i na posao, a ova dizajnerska budilica i aparat za kavu u jednom izrađena je od high end materijala, pa će njeno čišćenje biti jednostavno i brzo. Više o gadgetu saznajte ovdje.

alarm6

alarm7

alarm8

alarm9

alarm2

alarm3

alarm10

Foto: Barisieur

Komentari