Veselo posuđe iz kojeg će vaša djeca obožavati jesti

bandjo10

Hranjenje djece jedan je od velikih roditeljskih izazova, a kako bi animirali svoje najmlađe da razviju zdravi odnos spram hrane, mame i tate posegnut će za raznim taktikama. Jednu je razvio i mladi francuski brend Bandjo, koji je roditeljima odlučio olakšati život svojim veselim posuđem iz kojeg djeca jednostavno obožavaju jesti.

bandjo4

Bandjo svijet u slatkim bojama našeg djetinjstva na tržište donosi šarmantne dječje setove za jelo, tanjure, zdjelice i šalice, izvedene u bezvremenskim formama, autentičnim materijalima, keramici i porculanu, te pastelnim bojama i ručno oslikanim uzorcima točkica, zvjezdica i simpatičnih životinja.

bandjo5

Prekrasno posuđe puno nježnosti djeca će pouzdano voljeti, a funkcionalni tanjuri s odjeljcima i veselim priborom za jelo ritual hranjena učiniti mnogo zabavnijim no dosad. Estetski atraktivno i praktično, Bandjo posuđe također će biti originalna ideja za poklon, približava li vam se dječji rođendan. Više o proizvodima ovog cool brenda saznajte na njihovoj stranici, a kupiti ih možete ovdje.

bandjo8

bandjo3

bandjo6

bandjo

bandjo2

bandjo7

Foto: Bandjo

Komentari