Preslatke funkcionalne igračke za bebe

il_fullxfull.1051480753_hy13

Dječja soba oprema se od samog početka s najslađim i neodoljivim predmetima – i onim funkcionalnim i onim dekorativnim. Ukrašavanje dječje sobe prije dolaska bebe jedan je od najljepših trenutaka u životu svih roditelja. Razmišljajući gdje će koji predmet ići, kako će prostor personalizirati i s kojim posve originalnim detaljima učiniti ga najposebnijim za svoju bebu.

il_fullxfull.1036133431_3pkq

Brend BandanaShop iza kojeg stoji izraelska dizajnerica Einav Shnitman donosi one najpraktičnije predmete u najslađim izvedbama! U raznim bojama, uzorcima, materijalima i u raznim stilovima u BandanaShopu možete pronaći one osnovne stvari – mekane stopere, ‘baby bumpers’ te dekorativne jastuke u raznim oblicima, a oni u obliku sladoleda su nas osvojili!

il_fullxfull.1004955282_7kaq

‘Baby bumpers’ su dugi, veliki jastuci koji štite bebu u kolijevci te bebi osiguravaju sigurnu zonu igranja, a i sami mogu biti igračke. Dolaze u mnogo boja i izvedbi, a posebno su popularni oni u ‘princeza’ izvedbi.

il_fullxfull.1036115185_c3la

Dekorativni jastuci namijenjeni su nešto većim bebama te ukrašuju sobu i isto tako čine neodoljive igračke klincima do 3 godine starosti. Osim što se radi o mekanim igračkama i dalje zadržavaju svoju primarnu funkciju zaštite djeteta.

bandana 4

Jedinstveni dekor koji možete objesiti iznad kolijevke, na zid, prozor ili da visi kao mobil iznad kolica ili bilo kojeg prostora, girlande od manjih jastučića ‘sladoleda’ idealan su dodatak u igri svakoj bebi ili nešto starijim mališanima.

Ove prekrasne i iznimno korisne predmete možete nabaviti putem platforme Etsy, samo posjetite stranicu BandanaShopa, a za više informaca o tome što ova kreativka radi, posjetite i Facebook stranicu.

il_fullxfull.1036106065_gi2s

Foto: Facebook

 

Komentari