Balzami za čišćenje lica

EVE LOM Cleanser

EVE LOM Cleanser

Što kada biste klasičnu pjenu za čišćenje lica zamijenili nečim mnogo nježnijim za kožu? Balzami za čišćenje nisu novost, no definitivno će vam dobro doći u nadolazećim zimskim mjesecima, kada je koža sklona isušivanju i potreban joj je proizvod koji će ju nježno očistiti i ostaviti svilenkasto glatkom.

Nakon korištenja pjene za čišćenje koža često ostaje napeta i iritirana, no balzam vješto izbjegava ovu zamku. Posebno je dobar za korištenje kada temperature padnu ispod nule, a koža, posebno ona osjetljivog tipa, od nas zahtijeva maksimalno nježan proizvod za čišćenje. Balzam ne samo da je nježan, već i efikasno čisti s lica make up i sve nečistoće (čak i najtvrdokorniji i vodootporan make up s očiju), a može se koristiti i kada vam je koža oštećena, suha i perutava. Nakon što ga umasirate u kožu i zatim isperete vodom ili obrišete toplim i vlažnim ručnikom, umirit ćete kožu i pružiti joj osjećaj ugode.

Omorovicza

Omorovicza Thermal Cleansing Balm

I u ovoj kategoriji postoje proizvodi koji su jednostavno kultni. Jeste li čuli za Omorovicza termalni balzam za čišćenje lica? Iako nosi dosta visoku cijenu, postoji razlog zašto ovaj crni balzam ima vojsku sljedbenica. On sadrži visoku koncentraciju kalcijeva i magnezijeva karbonata, koji detoksiciraju kožu, a ona ovim putem upija minerale, potiče se produkcija kolagena i koža je naposljetku dubinski očišćena, nahranjena, mekša, glađa i mladenačkijeg dojma. Omorovicza omogućuje luksuzni tretman njege u vlastitom domu. Potrebna je mala količina proizvoda za čišćenje, a od kompaktne teksture u dodiru s kožom pretvara se u uljnu formulu. Nabaviti se može ovdje.

Clinique 'Take The Day Off' Cleansing Balm

Clinique ‘Take The Day Off’ Cleansing Balm

Drugi popularni je onaj beauty brenda Clinique, koji dolazi u prepoznatljivoj ljubičastoj posudici. Clinique ‘Take The Day Off’ Cleansing Balm namijenjen je svim tipovima kože, oslobođen je esencijalnih i mineralnih ulja i mirisa, a riječ je o bogatom balzamu koji se lako utrljava na suhu kožu, efikasno ju čisti i ostavlja mekom i vedrijom. Nakon ovog čistača koji je prepun njegujućih sastojaka mogli biste čak zaboraviti nanijeti svoju uobičajenu kremu, no ipak ne zaobilazite taj korak.

Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm

Elemis Pro-Collagen Cleansing Balm

Estee Lauder Advanced Night Micro Cleaning Balm

Estee Lauder Advanced Night Micro Cleaning Balm

EVE LOM Cleanser

EVE LOM Cleanser

Bobbi Brown Extra Balm Rinse

Bobbi Brown Extra Balm Rinse

Diptyque Nourishing Cleansing Balm

Diptyque Nourishing Cleansing Balm

Foto: Clinique, Omorovicza

Komentari