Želite li vjenčanje u potpunosti organizirano po vašoj osobnosti?

The BallRoom Croatia, agencija za organizaciju vjenčanja, donosi novu kampanju u kojoj je glavna uloga pripala poznatoj hrvatskoj košarkašici, Antoniji Mišuri. Pred objektivom fotografa Gorana Matijašeca, Antonija je pozirala noseći raskošne modele vjenčanica u bajkovitom ambijentu.

ballroom croatia (5)

BallRoom je poznat po maštovitim dekoracijama i tematskim vjenčanjima, a svi ukrasi i dekorativni detalji su unikatni, izrađuju se ručno te svaki može biti izrađen točno po želji klijenta. U ovoj kampanji za proljeće/ljeto 2015. prevladavaju topli tonovi i cvjetne dekoracije, prigodni toplim danima koji su pred nama.

ballroom croatia (4)

”Svatko od nas je poseban. S tim stavom pristupamo i svakom našem projektu. Želimo da vjenčanje koje radimo bude drukčije i unikatno, da se u prostoru osjeti karakter, želja i osobnost mladenaca.” komentirala je Vedrana Marić, direktorica BallRoom Croatia.

ballroom croatia (3)

The BallRoom Croatia nudi kompletnu uslugu planiranja, organizacije i stručnog vođenja vjenčanja. Od idejnog rješenja, odabira savršenog prostora, koncepta dizajna i dekoracije, odabira cateringa, dizajna pozivnica, aranžiranja cvijeća i odabira glazbe do finalne organizacije same svečanosti vjenčanja – razrađeno do najsitnijih detalja.

ballroom croatia (7)

Antonija Mišura i Vedrana Marić

Komentari