Brend balerinki s pomponima koji dostavlja u Hrvatsku

Kada bismo morali istaknuti detalj koji ove sezone uživa najveću popularnost, odgovor bi vrlo brzo pao na šarmantni pompon. Ovaj ukras dominira kolekcijama modnih dodataka, a njime se poigrao i mladi modni brend Pom2Pom, koji je na tržište donio malu, ali sadržajnu kolekciju balerinki za toplije dane.

Ovaj zajednički biznis pokrenule su zajedničke prijateljice Cosima i Jannis, koje su inspiraciju za svoje neodoljive cipele pronašle u putovanjima svijetom. Željele su osmisliti proizvod koji utjelovljuje suvremenu azijsku kulturu, ali i njeno naslijeđe i tradicionalno rukotvorstvo, pa su ostvarile suradnju s tajlandskim postolarima i tako je nastala Pompomina.

Pompomina je ručno izrađena balerinka od prirodnog bijelog pamuka (koji se u slučaju nekih modela i ručno boja), a njen dizajn upotpunjen je šarenim pomponima i tankim dekorativnim vrpcama koje se vežu oko gležnja, kako bi osigurale siguran hod i učinile nogu fiksnom. Pompomine dolaze s vodootpornom gumenom petom i dostupne su u tri boje; bijeloj, ljubičastoj te boji limuna.

Uspjeh Pompomina odlučio je rekreirati još jedan model iz ove male i kreativne radionice – Pomcity, koji je varijacija na temu osnovnog modela, a razlikuje se u načinu vezanja i dolazi s tankim remenčićem oko gležnja.

Ove ručno rađene balerinke u potpunosti su proizvedene na Tajlandu, a dizajnerice ih ove sezone sugeriraju nositi uz bijele ljetne haljine, traperice i kratke hlačice. Osim toga, svakom kupcu na području Europske Unije nude mogućnost besplatne dostave. Više o pom2pom balerinkama saznajte na web stranici brenda.

Foto: Instagram, pom2pom.com

 

Komentari