Très chic balerinke na vezanje

5316101005_2_5_1

Još donedavno oko balerinki su se vodile žive rasprave i dok su dijelu žena one bile i ostale neizostavna obuća za proljetne i jesenske dane, drugi dio uglavnom ih je zaobilazio u širokom luku, ne povezujući svoj osobni stil s ovim modelom ženske cipele. No, stvari su se uvelike promijenile otkako je modna kuća Miu Miu predstavila svoje hit balerinke na vezanje, pa bi ih ove sezone mogle nositi i one žene koje to prije možda nikada ne bi učinile.

Šarmantne balerinke koje izgledaju poput pravih baletnih papučica, sa satenskim trakama koje se vežu oko gležnja, ove će sezone biti teško ne primijetiti. Osim Miu Miu, prigrlili su ih i drugi dizajneri, a svoje inačice predstavila je i high street scena. Modeli u metalik srebrnoj koži ili u neutralnoj, crnoj i bež boji, pravi su bomboni za začiniti jesenske lookove, bilo da se kombiniraju s ležernim jeansom ili formalnijim komadima.

2414101040_2_10_1

Ovo nije jedini model balerinki na vezanje koji trenutno uživa veliku popularnost. Tu su i balerinke u špic s tankim kožnim vezicama koje također grle gležanj. Poznato vam možda izgledaju jer prva koja je ovaj model izbacila na tržište bila je poznata kuća modnih dodataka Aquazzura. Balerinke ‘Christy’ s Aquazzura potpisom ubrzo su dobile svoje high street verzije. Sve chic balerinke na vezanje koje će osvajati scenu ove jeseni, provjerite u nastavku.

Zara

Zara

Aerin

Aerin

Aquazzura

Aquazzura

Miu Miu

Miu Miu

Miu Miu

Miu Miu

Mango

Mango

Aquazzura

Aquazzura

Zara

Zara

Zara

Zara

Isabel Marant

Isabel Marant

H&M

H&M

H&M

H&M

Zara

Zara

Zara

Zara

H&M

H&M

Zara

Zara

Komentari