Bajkovita kampanja Aleksandre Dojčinović

Dizajnerica Aleksandra Dojčinović u novoj kolekciji, predstavljenoj na posljednjem Fashion.hr-u, napravila je svojevrstan hommage romantici i na najljepši mogući način odvela svoje poklonice na putovanje kroz vrijeme.

alex

Dašak vintagea pritom nije postigla samo krojevima, nego i svojom, u posljednjih nekoliko sezona omiljenom tkaninom – finom čipkom, koja se ovaj put kombinira na novi, pomalo dječački način, što u konačnici rezultira romantikom s odmakom.

5

Cijela priča zaživjela je ovih dana u novoj Lei Lou kampanji, u kojoj su u prvom planu dva naoko oprečna djevojačka svijeta, ali koja se u modnom smislu savršeno nadopunjuju, što rezultira stilskim igrama bez granica. Trodimenzionalna čipka, volani i i ženstveni krojevi dodatno su razigrani pozlaćenim gumbima i nježnim prorezima za diskretno otkrivanje ženstvenosti, koja je dobila tu novu, dječačku dimenziju.

8

U ovoj bajkovitoj kampanji modeli posjeduju gotovo vilinsku ljepotu, zbog čega haljine u bogatim tonovima bež, crne, ružičaste i crvene dolaze do svog punog izražaja, a jednako će ih voljeti klasičarke, ali i glamazonke koje svoje robusne čizme ili koledžice sa soknicama vole raznježiti čipkastom haljinicom. Pred fotoaparatom Maje Kljajić zablistale su Hana Fort Mlakar i Anela Plazonić.
4

2

Komentari