Torbe posvećene slavnoj Marilyn Monroe

Marilyn Monroe je rođena u Los Angelesu 1. lipnja 1926. godine. Originalna, zabavna i glamurozna tri su riječi koje najbolje opisuju slavnu glumicu. Trag koji je ostavila iza sebe, postao je inspiracija za mnoge umjetnike. Nicola Mattiazzo talijanski umjetnik i dizajner, te osnivač talijanskog brenda Bagghy, upravo je jednu od svojih kolekcija posvetio slavnoj divi. Dijete uglednih talijanski kožara osnovao je brend Bagghy u gradu Fosso, centru talijanske kožne industrije.

torba

Bagghy je nakon Venecije, Padove, Miamia, Dubaia i Monte Carla dobio svoje sjedište i u Zagreb. Ručno izrađene torbe od talijanske kože inspirirane umjetnošću, šareni printovi Londona, New Yorka i Provanse vode vas na putovanja širom svijeta. Kolekciju City u kojoj prevladavaju printovi svjetskih metropola, Moulin Rouge kolekciju, Audrey Hepburn, te Marilyn Monroe kolekciju trenutno sniženu 20 % možete razgledati u prekrasnom interijeru Bagghy na adresi Ilica 19, Zagreb.

Jednu vjernu čitateljicu darujemo jednom torbom Bagghy prema vlastitom izboru iz kolekcije Marilyn Monroe. Sve što treba napraviti je odgovoriti na pitanje: Koji rođendan Marilyn Monroe slavimo danas? Dobitnica nagrade je čitateljica koja prva ponudi odgovor na pitanje. Odgovor i podatke (ime, prezime, adresu i kontakt broj) šaljite na info@journal.hr do sutra, 2. lipnja, do 11 sati. Dobitnik će biti obaviješten e-mailom.

Dobitnica Bagghy torbe je Ljiljana Stanić iz Ruščice koja će o nagradi biti obaviještena e-mailom. Čestitamo!

 

Komentari