Backstage Chanel Cruise kolekcije

Nedavno održana revija modne kuće Chanel u Seulu prikazala je Lagerfeldovu viziju Istočnog svijeta. Dizajner se poigrao s krojevima i bojama, ali u svim kreacijama ostao je prepoznatljiv Chanelov potpis. Modeli su prošetali pistom zavidne scenografije, čime se pokušao spojiti Istok i Zapad.

chanel2

U backstage-u modele su za reviju pripremali vizažisti i stilisti koji su njihov izgled doveli do savršenstva. Makeup je za ovu prigodu svjež i upečatljiv. Konture lica su naglašene pomoću rumenila u boji breskve i jarkim ruževima. Ovo proljeće nose se pastelne nijanse, ružičasta, narančasta i crvena. Oči nisu u prvom planu a kad si u istaknute, to je učinjeno pomoću dugih trepavica i debljih slojeva maskare.

chanel4

Obrve su guste i tamne, što je trend posljednjih sezona. Kompletni look podsjeća na lutkari show i baby dool. Romantičnost i zaigranost postignuta je i prikladnim frizurama. Renomirana modna kuća je ovom revijom još jednom pokazala da je elegancija spojiva na mnoštvo načina, kroz odjeću i makeup, i da Chanel ostaje vjeran svom potpisu a istovemeno prati aktualne svjetske modne trendove.

chanel10

chanel8

Komentari