Novi dramski spektakl Bacača sjenki u Laubi

lauba naslovna

Bacači Sjenki međunarodna su umjetnička i produkcijska platforma za interdisciplinarnu suradnju, stvaralaštvo te promišljanje intermedijalnih umjetnosti posebice u području njihove primjene u Urbanim prostorima. Osnovali su je 2002. godine intermedijalni umjetnici Boris Bakal i Željko Serdarević, a u njoj je do sada sudjelovalo preko 150 umjetnika iz 36 zemalja svijeta.

Posljednji njihov projekt, predstava ‘Bitka na Neretvi’ nakon premijernog prikazivanja izvest će se 23. i 24. veljače u 19 sati u Laubi – kući za ljude i umjetnost. Radi se o naprasno neprekinutom i nedosljednom scenskom dijalogu dvoje ljudi u potrazi za samim sobom. To je pokušaj promišljanja pojmova i ponuda sreće, emancipacije, slobode, sigurnosti, odgovornosti i budućnosti u doba permanentnog dokidanja i pretpostavljanja dijaloga i smisla.

bacaci sjenki 1

Predstava je dio inicijative ‘Umjetnost dostupna svima’ tako da gledatelji i posjetitelji plaćaju predstavu nakon što ju odgledaju uzimajući u obzir vlastiti životni standard i zadovoljstvo odgledanom predstavom. Ulaznice možete rezervirati putem bacaci.sjenki@gmail.com.

Foto: Facebook

Komentari