Prvi Aveda lifestyle salon u Hrvatskoj

aveda zagreb (1)

Ružinoj obitelji salona se priključuje i inovativan organski, prirodni koncept lifestyle salona – Ruža Pure Aveda Lifestyle. Uz Ruža Institut Kerastase, koncept apsolutnog luksuza, stručnosti, tehnoloških dostignuća i individualnog pristupa njezi kose i vlasišta te Ruža Essentials, koncept dostupnog luksuza, Ruža lansira inovativan organski koncept lifestyle salona.

U Dežmanovoj ulici 5 čeka vas integralni pristup ljepoti u kojoj je važna briga izvana i iznutra. Za zdravu kosu i vlasište, lijepu frizuru, ali i općenito dobru formu i dobar osjećaj, ovdje se radi o  primjeni individualnog pristupa i dijagnoze uz Aveda organske proizvode i boje te specijalne Aveda organske tretmane. Na novoj zagrebačkoj lokaciji za ljepotu, ali i zdrav život između ostalih dočekati će vas i nutricionisti, instruktori yoge, osobni treneri i stručnjaci ayurvedske medicine.
aveda zagreb (3)

Uskoro u ponudu stiže i Juice Pure, linija detox sokova razvijena u suradnji s pariškim liječnicima naturopatije s poznatog CENATO Instituta. Linija koja će omogućiti detox u svrhu čišćenja toksina, ali i s ciljanim djelovanjima na stanje kože, kose i održavanje fit forme, prema individualnim potrebama svakog klijenta. Osim svega navedenog, Ruža Pure Aveda nova je lokacija i za sve dame koje preferiraju vrhunsku manikuru. Za predivne ruke i nokte brine poznati svjetski brend Kure Bazaar, lakovi koji su dobri prema vašim noktima i njeguju ih.

Osim vrhunske usluge i brendova, ovaj lifestyle salon oduševit će vas svojim ambijentom u najatraktivnijem djelu grada. Svijetao prostor koji umiruje i zove vas na odmor od stresne svakodnevnice te vas poziva na brigu o samima sebi. Svi koji se naruče za svoj termin u sljedećih tjedan dana i realiziraju uslugu na poklon dobivaju Aveda tretman, Aveda ‘travel size’ proizvod ili Kure Bazzar lakiranje noktiju na poklon.

aveda zagreb (2)

aveda zagreb (4)

T.B.

Komentari