Atmosferična proljetna kampanja brenda Trussardi

trussardi4

Prateći inspiraciju kreativne direktorice brenda, Gaie Trussardi, fotografkinja Talia Chetrit transformirala je scene iz svakodnevnice u filmsku sekvencu koja bilježi život dvoje muškaraca i jedne žene. Kampanja se snimala tijekom jednog vikenda u prelijepoj Casa Trussardi na Elbi i priča priču o životima, osjećajima i osobnostima protagonista koje glume modeli Amanda Murphy, Rhys Pickering i Xavier Buestel. Kroz kadrove snimljene u mediteranskoj prirodi provlači se vibrantno, ali opet umirujuće raspoloženje, zaokruženo postmodernističkim linijama vile Trussardi.

trussardi6

U svakom kadru kampanje moda je glavni narator svakodnevne intimnosti i zaigranosti u neobičnoj mješavini prijateljstva, zabave, glazbe i suptilne senzualnosti. Fokus kolekcije leži na besprijekornoj eleganciji Trussardi prêt-à-porter i accessories linija, te opuštenoj profinjenosti Trussardi Jeans linije koja svojim besprijekornim traperom i novim torbama sezone priča vlastitu modnu priču.

trussardi9

Trussardi Jeans Ready to Wear, Trussardi Jeans accessoires i TRU Trussardi modne dodatke možete pronaći u XYZ Premium Fashion Storeovima Arena centar Zagreb te City Center one Split.

trussardi7

trussardi8

trussardi11

D.Č.

Komentari