Jedinstvena uspomena na rođenje djeteta

art11

Nekih trenutaka u životu želimo se uvijek sjećati, a prinova u obitelji definitivno je jedan od njih. Upravo na toj misli baziran je nastanak jednog malog zagrebačkog studija ‘ART of Beginning’, obiteljskog projekta specijaliziranog za izradu dizajniranih slika koje će svim roditeljima omogućiti da u svojim uspomenama uživaju svaki dan i rođenje djeteta pamte zauvijek.

art13

Kreativnu radionicu ‘ART of Beggining’ pokrenuo je jedan zagrebački tata Zvone, kojeg su na to potaknule kćer Marta i supruga Keti. Ovaj dizajner s dugogodišnjim iskustvom u marketinškim agencijama udružio je snage s copywriterom Davorom Stankovićem i tako su nastali potpuno personalizirani, dizajnirani prikazi beba sa simpatičnim crticama koje prate rođenje djeteta.

art9

Dizajneri omogućuju roditeljima da izaberu jedan od nekoliko dizajniranih predložaka, pošalju fotografiju svoje bebe i potrebne informacije, a oni zatim slažu jedinstveni vizual, koji se printa na 100% pamučno platno i pričvršćuje na prilagođeni drveni okvir.

art10

Jedino što preostaje je pažljivo ručno zamotati rad i zatim ga poslati na kućnu adresu, a na roditeljima je odlučiti gdje će on krasiti njihov dom. Projekt ‘ART of Beggining’, nastao pod mantrom ‘kad dijete inspirira, mama motivira, tata dizajnira’ pratiti možete na njegovoj Facebook stranici i učiniti ove radove dijelom svog životnog prostora ili ga pokloniti nekome kao iznenađenje.

art

art3

art4

art2

art5

art6

art12

Foto: ART of Beginning

Komentari