aRoma sladoled volimo i zimi

aroma-sladoledi-15

Nakon što je ovaj samozatajni brend prošle godine predstavio svoj gelato bez glutena, umjetnih aroma i pojačivača okusa u posebnom aROMA gelato butiku u Poreču, ove su godine aROMA točkaste čašice s odabranih 12 inovativnih okusa osvojile brojne hrvatske gastro i cafè destinacije.

aroma-sladoledi-16

S obzirom da se radi o posebnoj slastici čija kremasta struktura, punina okusa, prirodni sastojci i tradicionalan ‘artisanal’ način pripreme nemaju samo cilj osvježiti i rashladiti već pružiti pravu ugodu za osjetila, dolazak jeseni nije nimalo umanjio potražnju. U aROMA gelatu uživamo i nakon ljeta na svim mjestima koja su u ponudu već uvrstila aROMA čašice, a među njima su Mundoaka, bistro Louie Cafe & Kitchen i tri zagrebačke Binimoto adrese, Sherry’s Wine&Bites bar, Dežman bar, Torte i To cafè Atrij…

aroma-sladoledi-17

aroma-sladoledi-7

Puna usta okusa i bogata tekstura rezultat su korištenja pažljivo biranih sastojaka iz isključivo autentičnih podneblja. Zbog toga su aROMA gelato okusi poput pistacije Bronte, vanilije Madagaskar i lješnjaka Piemonte, osvježavajući voćni okusi poput manga Aplhonso, maline i jogurta & borovnice te zanimljive kombinacije kao što je limun s bosiljkom, naranča s đumbirom, karamela s cvijetom soli, jagoda s mentom ili mascarpone s datuljama i orasima, nešto za čime želimo posezati cijele godine.

aroma-sladoledi-1

Dizajnirane posebno za HoReCa segment, posudice veličine 150 ml jedinstveni su dio aROMA-ine ponude osmišljen isključivo za hrvatsko tržište. Gelato okusi inspirirani prvenstveno zdravljem i užitkom zaintrigirali su sve koji su sladolede isprobali i zbog toga očekujte točkaste čašice i staklenke viđati puno češće.

aroma-sladoledi-11

aroma-sladoledi-2

aroma-sladoledi-10

aroma-sladoledi-6

aroma-sladoledi-5

aroma-sladoledi-4

aroma-sladoledi-9

aroma-sladoledi-8

Foto: aRoma gelato

Komentari