Sportska elegancija za proljetne dane

armaniexchange9

Brend Armani Exchange za ovo je proljeće predstavio novu casual i sportsku liniju. Kolekcija se fokusira na jednostavnu eleganciju kroz moderne krojeve i rafinirane tehnike, a inspirirana je modernističkom umjetnošću i dizajnom 50-ih godina prošlog stoljeća, urbanim krajolicima, grubim teksturama i glatkim materijalima. Prirodnu paletu boja osvježavaju naglasci jarkog kolorita i tonalni printovi. Armani Exchange kolekcije odjeće, obuće i modnih dodataka mogu se pronaći u više od 200 prodavaonica diljem svijeta, a od sljedećeg tjedna bit će dostupne i u Hrvatskoj – u prvoj A|X Armani Exchange trgovini u Hrvatskoj, koja se sljedeći tjedan otvara u City Centeru one Zagreb West.

armaniexchange7

Linija Micro-Fluidity inspirirana je urbanim pogledom na Armani plavu boju i jednostavnost talijanskog krajolika, kreativna napetost linije živi u fluidnim siluetama i arhitekturalnim detaljima. Za nju, prozračni traper nadopunjava se ključnim komadima u neutralnim bojama, a njegova je garderoba istovremeno sportska i chic s detaljima u crvenoj, bijeloj i mornarskoplavoj boji.

armaniexchange3

Inspiracija linije Artisan dolazi od ručnih radova, s fokusom na prozračne tkanine i neutralne boje. Nedostatak jačeg kolorita lookove čini idealnima za odlazak na posao, dok istovremeno ne odstupaju od klasičnog Armani načina odijevanja. Bež i plava glavne su boje njegove i njezine garderobe koju čine pročišćene plohe laganih outwerwear komada.

armaniexchange8

armaniexchange2

Eksplozijama limun-žute i zelene, linija Natural/Urban Explorer donosi osvježavajuću živahnost u pročišćenim krojevima i plohama bijele boje i zemljanih tonova. Bijela i mornarskoplava boja prevladavaju u njezinoj garderobi, a energiju joj daju narančasti geo-printevi i cijeli niz novih uzoraka na traperu koji podižu i nadopunjavaju klasične komade. Za njega je osmišljen element divljine smješten u urbane krajolike gdje su grubost i funkcionalnost podignute najlonskim fabrikacijama i posebno osmišljenim metalik odsjajima.

armaniexchange1

armaniexchange11

U ljetnoj liniji The Purist/Uomo Nuovo naglasak se pak stavlja na minimalizam. Nova definicija ženstvenosti zaokružuje njezinu garderobu preciznim oblicima, fokusiranim bojama i suvremenim duhom. Osvježavajuće nijanse tirkizne njezinoj garderobi daju dozu mladenačkog chica. Njegov look ostaje jednostavan i rafiniran u ljetnom lanu koji poziva na dodir, a detalji inspirirani novom definicijom muževnosti idealno zaokružuju njegov sportski look.

armaniexchange6

Komentari