Jako originalan beogradski hostel na vodi

arkabarka slider

U Beogradu postoji mnogo zanimljivih mjesta, o nekima smo i pisali, no plutajući hostel Arkabarka zaslužuje posebnu pažnju. Smješten na obali Dunava, Arkabarka je šarmantan i jedinstven brod hostel, s rijekom na jednoj i parkom na drugoj strani objekta.

arka 1

arka 2

Mjesto je odličan ‘retreat’ za sve urbane ljude, ljubitelje prirode, bicikliste, ‘backpackere’ i putnike. Odlično je to mjesto za odsjedanje grupa, održavanje seminara ili radionica. Osoblje je također ‘putno’, tj. sve su to ljudi koji zbog svojeg avanturističkog duha i željom za upoznavanjem novih mjesta i ljudi, čine skladnu zajednicu onih koji će najbolje razumijeti svoje goste te im pomoći sa savjetima na putu i sugestijama što posjetiti i raditi u Beogradu. Pravi su eksperti u svome poslu.

arcabarca-8-9may-2015-1 (2)

Osim osoblja, sami objekt je iznimno zanimljiv – od usluge smještaja, interijera, visećih kreveta, staklenih zidova do terase s očaravajućim panoramskim pogledom na rijeku, povijesni Zemun i utvrdu Kalemegdan. Centar grada sa svim svojim sadržajem, posebno noćnim životom, nalazi se samo 20 minuta lagane šetnje od hostela. Odmah iza ugla je park Ušće, omiljeno mjesto za druženje biciklista, skatera i svih onih kojima je lagana šetnja u prirodi odabir za izlazak.

arcabarca-8-9may-2015-6 (1)

arcabarca-8-9may-2015-8

Privlačeći ljude iz raznih zemalja, pozadina i interesa, Arkabarka kroz razna umjetnička događanja, glazbene večeri i organizirane partyje spaja ljude  i postaje pravo interkulturalno središte. Zanima li vas Arkabarka za smještaj ili kao mjesto za izlazak, pratite njihova događanja na Facebook stranici.

Sunset on Arkabarka Floating Hostel

IMG_0503.JPG

IMG_0504.JPG

Komentari