Trendovi prate hrabre i odvažne

arena-centar-jesen-16

Budite odvažni ove jeseni, istražujte trendove i ne bježite od inspiracije. Nakon hermetičnog ljeta, stigla nam je eksplozivna i snažnim bojama definirana jesen. Izlozi trgovina Arena Centra pravo su mjesto za sve eklektične ljubitelje mode, predvodnice ultimativnih trendova i zaigrane kreativce. Novi „it“ komadi čekaju na svoje vlasnice.

Početak modne jeseni, Arena Centar dočekao je u znaku modnih noviteta ali i novih trgovina. U rujnu je otvoreno 5 novih trgovina. Provjereni brand tenisica Skechers, jedinstveni talijanski brand sportske odjeće francuskog imena Boxeur des rues, brand odjeće za fitness Bia Brazil i trgovina casual sportskom odjećom Easy Going store i dugo iščekivani Armani Exchange.

arena-centar-jesen-16-1

Uskoro se otvaraju trgovina kultnog američkog professional make up brenda NYX, monobrand trgovina branda elegantne ženske odjeće Comma te jedinstvena trgovina i igraonica gaming brenda Hangar 18. Jake nijanse boja, pliš i krzno, predugo i prekratko, igre s volumenom osvojile su modni podij. Odvažite se stoga i promjenite svoju stilsku svakodnevnicu “it” komadom koji će vas uveseljavati do proljeća.Mogu to biti popularne gležnjerice ili ljubičasti kaput, fora jakna ili torbica za posao – nešto čime ćete začiniti svoj stil i svakodnevni odabir.

Za sve one koji se uvijek odlučuju za kupovinu must-have komada i preferiraju diskretan luksuz, predlažemo da ih kupe u drugačijoj, zanimljivoj varijanti i upotpune eleganciju trendi detaljima.
Ne, nismo zaboravili na praktičnost, zajednički nazivnik urbane mode od 80-ih naovamo. Toplo preporučujemo , uvijek birajte funkcionalne, nosive komade i budite praktični.
Ako ste u potrazi za stylish komadima i intenzivno razmišljate o jesenskom shoppingu – smjer je samo jedan: Arena Centar!Komentari