Apple predstavio iPhone SE

iphone

iPhone SE

Sve oči medija i blogera iz sektora tehnologije jučer su bile uprte u još jednu konferenciju koju je Apple održao u Kaliforniji i na kojoj je predstavio nove inovacije i uređaje. Najviše pozornosti izazvalo je predstavljanje novog mobilnog telefona iPhone SE, čija bi manja dimenzija trebala privući sve one koji su Appleu i njegovim posljednjim mobilnim ljubimcima iPhone 6 i 6S predbacivali glomaznost i nepraktičnost prilikom rukovanja uređajem.

iphone2

iPhone SE

iPhone SE spaja dimenzije uređaja iPhone 5S s procesorom iPhonea 6S, koji je izašao prije šest mjeseci. Za razliku od Iphonea 5S, odlikuju ga kamera s 12 megapiksela i dugotrajnija baterija, a cijene se kreću od početnih 399 dolara za model od 16 gigabajta. Narudžbe za iPhone SE u Americi kreću ovog četvrtka.

apple watch

Apple Watch

Apple je osvježio i svoju liniju iPada. Dimenzijama skromnija verzija iPad Proa, koji je izašao prošle godine, novitet je na tržištu s moćnijim procesorom i kamerom, za koji se iz Applea nadaju da će poboljšati prodajne rezultate iPada. Manji iPad Pro tablet u prodaju će doći s početnom cijenom od 599 dolara za model od 32 gigabajta. Apple Watch također je bio objektom promjena, a novost je njegova niža cijena od 299 dolara i četiri boje novog najlonskog remena.

Foto: Apple

Komentari