Pakiranje za putovanje nikad nije bilo lakše

Pakiranje za putovanje često je noćna mora, bez obzira trajalo li ono dva dana ili dva tjedna, pogotovo ako se putuje u vrijeme promjenjivih godišnjih doba ili još gore, iz zime prelazite u ljeto i obrnuto.

packpointapp3

“Što spakirati? Trebaju li mi čizme, japanke ili tenisice? Zimska jakna ili vjetrovka? Koliko para hlača, hoću li tamo samo istraživati ili mislim i izlaziti što uvjetuje jedan sasvim novi set garderobe?” i tako dalje, pitanja su koja se svim putnicima vrzmaju po glavi. A da ne spominjemo ostale dodatke i kozmetiku, sastavni dio putne torbe svake žene, što samo povećava volumen kovčega i zadaje glavobolju.

packpoint

Neki imaju sposobnost spakirati u ruksak sve što im treba za tjedno putovanje, drugi se muče i sastavljaju popise s bezbroj točaka. Ako ste u drugoj skupini, isprobajte besplatnu aplikaciju PackPoint dostupnu za preuzimanje na App Storeu i Google Play marketu. Jednostavno upišite svoju destinaciju i što tamo planirate raditi, a aplikacija će provjeriti vremensku prognozu i generirati personalizirani popis neophodnih stvari koji će vam uvelike olakšati pakiranje, pogotovo ako nemate vremena slagati sami svoj popis.

packpointapp

Foto: PackPoint, Creative Commons, @gypsea_lust

Komentari