Revolucionarna aplikacija L’Oréal Paris stigla u Hrvatsku

L’Oréal Paris je zimus započeo digitalnu revoluciju u svijetu ljepote i make-upa lansiranjem svoje Makeup Genius aplikacije. Naime, ova aplikacija mijenja način na koji možemo isprobavati i kupovati šminku jer unaprijed daje pregled proizvoda kako bi izgledao baš na vašem licu uz pomoć virtualne 3D tehnologije.

l'oreal makeup genius

Način na koji funkcionira je vrlo jednostavan – preuzmite aplikaciju, odaberite državu, skenirajte svoj prirodan izraz lica i počnite istraživati sve make-up proizvode i lookove u ponudi. Ako niste sigurni biste li dobro izgledali s nude nijansom ruža ili ste malo nesigurni oko nijanse rumenila, aplikacija će vam u trenu sve otkriti kao da ste uistinu uzeli L’Oréal proizvod i nanijeli ga na svoje lice. Vrlo pozitivna funkcionalnost aplikacije je da nakon što jednom skenirate svoje lice možete nastaviti prirodno ga pomicati te iz svih kuteva proučiti odgovara li vam taj look.

l'oreal makeup genius

Kupovina proizvoda još nije moguća, no ako stojite u trgovini i razmišljate o pojedinom proizvodu kozmetičkog brenda L’Oréal Paris, možete skenirati njegov bar kod i na taj način provjeriti želite li kupiti upravo njega.

l'oreal makeup genius

A najvažnije od svega jest da je aplikacija sada dostupna i na hrvatskom tržištu, odnosno, u hrvatskom Apple Storeu za sve vlasnike Apple proizvoda te Google Play marketu za one koji imaju pametne uređaje s Android platformom. Besplatno je preuzmite i neka igra s make-up lookovima započne!

Komentari