Aplikacija koja otkriva najbolje od otoka Krka

Ovo ljeto putujete Jadranom, a među otocima koje ćete posjetiti bit će i otok Krk? Tijekom odmora volite istraživati i otkrivati nove sadržaje? Ako je tako, sigurni smo da ćete poželjeti imati aplikaciju koja vam na jednom mjestu nudi sve potrebne informacije za nezaboravan odmor!

pointers3

Pointers Krk nova je besplatna web i mobilna aplikacija koja omogućuje jednostavno i brzo pronalaženje najboljih lokacija, atrakcija i događanja na otoku Krku! Istražiti možete bogatu ponudu restorana, skrivenih plaža, sportskih sadržaja, noćnog života, adrenalinskih aktivnosti i mnogo drugih prilika. Aplikacija trenutno sadrži gotovo 500 opcija vrijednih istraživanja. Najbolje lokacije ćete uvijek moći spremiti u ‘favorite’, odnosno označiti kao mjesta na koja ćete se uvijek htjeti vratiti.

pointerskrk5

Kroz projekt se ustrajno radi na podizanju osvještenosti i širenju riječi o posebnostima Hrvatske i otoka Krka kroz sve društvene kanale. Na Instagramu se okuplja entuzijastična zajednica svih posjetitelja otoka. Ukoliko se nalazite na otoku Krku, možete s prijateljima podijeliti fotografiju uz hashtag #pointerskrk. Ovaj hashtag omogućit će vam otkrivanje zanimljivih lokacija i najskrivenijih kutaka na otoku te razmjenu informacija sa zanimljivim osobama u vašoj blizini. Za sve Vaše upite Pointers je na raspolaganju, bilo da Vas zanima trenutna temperatura mora ili stanje u prometu.

krk

Aplikaciju možete skinuti putem platformi AppStore i Google Play ili uživati u istraživanju sadržaja putem web stranice Pointers Krk. Preostaje još samo pronaći sve potrebno za odmor iz snova uz prave informacije na dlanu!

pointers1

Foto: @pointerskrk

Komentari