Aplikacija koja će vam olakšati kupovinu u IKEI

Ikea Zagreb

Kako bi nam kupovina bila brža, lakša i zabavnija, IKEA Zagreb ovog je mjeseca pokrenula mobilnu aplikaciju kao pomoćnika za kupovinu u džepnom izdanju. Aplikacija za mobilne uređaje pomaže u skeniranju proizvoda, pregleda popisa za kupovinu i najnovijih ponuda, i to na licu mjesta, u samoj robnoj kući.

Mobilna aplikacija donosi pregršt prednosti u odnosu na dosadašnje shopping iskustvo u IKEI. Posjetitelji mogu na mobitelu ili tabletu pregledavati najnovije posebne ponude i odabirati proizvode za sebe, pronalaziti ih uz pomoć tražilice, saznati njihovu cijenu, dimenzije i boju, saznati je li željeni proizvod dostupan i gdje se nalazi u robnoj kući.

Ikea zagreb2

Zaboravljena IKEA Family kartica također postaje povijest, jer u aplikaciji se nalazi digitalna IKEA Family kartica koju je moguće koristiti na jednaki način. Nova usluga također omogućuje kreiranje popisa i dodavanja željenih proizvoda, koje prilikom preuzimanja u robnoj kući jednostavno možete označiti ili skenirati da ste ih preuzeli. Aplikacija je besplatna i može ju se preuzeti s iTunes App Store ili Google Play trgovine.

Foto: IKEA Hrvatska

Komentari