Antonina Petković za najpoznatiji brend kupaćih kostima

Iz uspavanog zimskog raspoloženja, ovih nas je dana probudila njujorška modna stilistica Lisa Marie Fernandez, koja je netom predstavila kolekciju svojih kupaćih kostima za resort sezonu 2016. godine. Lookbook ove linije donosi stilove u kojima će trendseterice sa zadovoljstvom defilirati s dolaskom toplijih dana, a njih na vizualima dočarava poznata srpska manekenka i supermodel Antonina Petković.

Antonina Petkovic6

Antonina, koja je inozemnu karijeru započela 2012. godine i od tada niže zavidne rezultate, idealno se uklopila u profil Lisa Marie Fernandez djevojke i pokazala kakvi nas trendovi u svijetu kupaćih kostima očekuju iduće godine. Kolekcijom se proteže mnogo trapera, patchwork detalja, volana te zemljanih i plavih tonova.

Antonina Petkovic8

Konstanta u radu Lise Marie Fernandez su modeli inspirirani uglađenim atletskim stilom i ronilačkom opremom, koji istovremeno mogu biti praktični i sportski ili pak sofisticirani i glamurozni. Luksuzna verzija neoprena, inovativna je tkanina od koje su izrađeni ovi kostimi, kako bi stvarali iluziju oblina ili im pružali podršku. Najnovija resort kolekcija odgovara brojnim tipovima tijela, a mi ju vrlo lako možemo zamisliti na pješčanim plažama St. Bartsa ili nekog drugog karipskog otočja već ove zime.

Foto: Lisa Marie Fernandez

Komentari