Antonija Mišura kao zaštitno lice kolekcije brenda Cataleya

Martina Ješe svoj je brend Cataleya predstavila prije nepune dvije godine, a s vremenom postaje sve traženija i poznatija hrvatska dizajnerica čije krojeve i odjevne kombinacije vole mnoge poznate dame iz javnog i društvenog života.

TON_0012

Kada spojite mladu, uspješnu i lijepu ženu i kvalitetnu dizajnericu, morate imati dobitnu kombinaciju. Stoga ne čudi da je košarkašica Antonija Mišura apsolutno sve ostavila bez daha snimivši lookbook za novu kolekciju modnog brenda Cataleya by Martina Ješe, u atraktivnoj marini D-Marin u Sukošanu. Nova kolekcija jednostavno nazvana Cataleya SF2015, namijenjena je ženama koje vole izgledati drugačije, koje se u svom stilskom izražavanju igraju bojama i koje znaju prepoznati vrijednosti brenda. A ova kolekcija upravo donosi haljine, majice i suknje različitih boja koje će upotpuniti ljetni look svake trendseterice.

TON_0002

Antonija Mišura se odlično snašala pred objektivima fotografa Tonija Kulaša i Marka Pavlovića, pokazujući ne samo zavidnu figuru, već i činjenicu da ju kamera voli, a da njena prirodna ljepota odlično pristaje uz jednu kvalitetnu i samosvjesnu kolekciju. A Antonijinu ljepotu još je više svojim odličnim radom istaknula vizažistica Martina Kulaš.

Komentari