Anthony Bourdain ima novu kuharicu

Anthony Bourdain

@anthonybourdain

Za Anthonyja Bourdaina sve je počelo kuharskim memoarima u kojima je vrlo otvoreno progovorio o neglamuroznoj strani najpoznatijih njujorških restorana kad je mnogima stao na žulj, ali i postao zvijezda bestseler knjiga za koje su se čitatelji otimali.

Uslijedile su brojne kulinarsko-putopisne emisije među kojima se najviše ističu ‘No Reservations’ i ‘Parts Unknown’ koje su mu priuštile čak nekoliko Emmyja, no zbog njih je na čekanje stavio svoju karijeru chefa. U svojoj prvoj kuharici nakon više od 10 godina osvrće se na sva protekla putovanja i znanja koja je stekao te predstavlja jela koja bi svatko, prema njegovom mišljenju, trebao moći pripremiti.

Anthony Bourdain

Nekad ‘zločesti dečko’ kuhinje, a danas obiteljski čovjek, u kuharici ‘Appetites’ donosi jela koja i sam priprema kod kuće, dok zabavlja obitelj i prijatelje. Ali zahvaljujući pozadini nekih od najpoznatijih kuhinja svijeta, njegovo kuhanje nije nalik uobičajenom.

Anthony Bourdain

I zbog toga je zanimljivo pročitati knjigu prepunu savjeta za najbolje kulinarske zabave. ‘Appetites’ možete naručiti putem brojnih online knjižara, između ostalog i Amazona.

Foto: Instagram, PR

Komentari