Anja Rubik osmislila kolekciju za cool pariški brend IRO

anja rubik iro

Poljski model Anja Rubik u svijetu mode izgradila je impresivnu manekensku karijeru, ali i onu ultimativne street style zvijezde, čiji je stil oduvijek privlačio mnogo pozornosti. Inspirirani njenim modnim izričajem bili su i Laurent i Arik Bitton, braća iza cool francuskog brenda IRO, kada su Anju pozvali da s njima sudjeluje u stvaranju jedne specijalne capsule kolekcije, inspirirane upravo njenim stilom.

anja rubik6

IRO je od osnivanja u 2004. postao poznat po odjevnim komadima koji utjelovljuju tipičan pariški duh, a Francuskinja koja nosi IRO samopouzdana je i osjeća se ugodno u svojoj koži, istovremeno ženstvena i edgy. Ni kolekcija koju je Anja Rubik osmislila pod okriljem brenda ne odmiče previše od estetike i filozofije ove modne kuće. Bazira se striktno na crnoj boji, fokusira se na esencijalne komade seksi prizvuka te donosi osvježavajući miks bazičnih te komada za specijalne prigode.

anja rubik iro4

Predstavljena pariškom Vogue prošloga mjeseca, IRO capsule kolekcija od jučer je dostupna za kupnju ekskluzivno na Net-a-Porteru, a njene komade izbliza možete pogledati ovdje.

anja rubik iro3

anja rubik iro6

anja rubik iro2

anja rubik iro5

Foto: IRO

Komentari