Anita Dujić u najnovijim modelima adidas tenisica

Anita Dujić, manekenka i modna blogerica, snimila je street style fotografije u megapopularnim adidas tenisicama. Na popularnom zagrebačkom “moru”, Jarunskom jezeru, Anita Dujić prošetala je najnovije modele Stan Smith, Superstar i ZX tenisica.

adidas

Kombinirajući ih u raznim street style odjevnim kombinacijama, Anita je pokazala da može biti jednako sexy i u casual i u sportskim izdanjima. Tenisice su postale modni klasik koji do danas ne izlazi iz mode. Ako je crna haljina must have kada su haljine u pitanju, onda su adidas Stan Smith must have među tenisicama. Svaki par tenisica odiše posebnim i interesantnim dizajnom, mogu se kombinirati sa svim odjevnim kombinacijama i mogu se uklopiti u svačiji odjevni stil.

adidas3

Svi ovi i brojni drugi adidas modeli, kao i odjevne kombinacije koje je Anita kombinirala, mogu se pronaći na svim ShoeBeDo prodajnim mjestima.

adidas6

Osim adidasa, ShoeBeDo u svojoj ponudi ima i brandove kao što su Vans, Pepe Jeans, Skechers, Nike, Dr. Martens, Replay i Diesel footwear i torbe, Timberland, Palladium, Reebok, Converse, Lacoste, New Balance, Hunter te EMU. Za fotografije je zaslužan Mario Poje, za frizuru Ivica Palinić, a za make up Žana Kožul.

adidas4

adidas5

adidas7

adidas2

Komentari