Andrea Andrassy za kolekciju Ivan Alduk

Dizajner Ivan Alduk kreirao je jednostavan, ali poseban komad odjeće koji će biti dijelom njezinih svakodnevnih modnih kombinacija. Nova limitirana kolekcija ALDUK majica s printom idealan je komad za toplo vrijeme i ljeto koje je pred nama te se lako kombinira za dnevne i večernje prigode. Bijela majica s tri različita printa od kojih svaki print predstavlja neke od najpopularnijih ALDUK haljina iz aktualne i prošlih kolekcija koje su grafički dizajnirane s trodimenzionalnom cvjetnom pozadinom.

a4

 

„Zadnju limitiranu kolekciju majica s printom izbacili smo 2012. godine i od tada smo neprestano dobivali upite kada će neka nova kolekcija ALDUK majica koju su naše klijentice u međuvremenu od milja prozvale “aldukice“, izjavio je dizajner Ivan Alduk te dodao: „Sretan sam što danas predstavljamo novu generaciju “aldukica” i to s novim zaštitnim licem – Andreom Andrassy! Kao lijepa, mlada, duhovita i uspješna, Andrea je idealno lice za ovakav projekt. Smatram da se odlično snašla u ulozi modela i da svojim neopterećenim pristupom modi na najbolji način predstavlja taj omiljen komad odjeće koji nosimo svakodnevno”.

Streetstyle kampanju snimao je poznati fotograf Šime Eškinja u središtu Zagreba dok mu je kao model pozirala radiovoditeljica, stand-up komičarka i kolumnistica Andrea Andrassy. Nove modele možete pronaći u ALDUK showroomu u centru Zagreba, na web stranici alduk.hr te u dizajnerskoj trgovini Tiramol u Zadru po cijeni od 240 kn.

Komentari