Vjenčanje iz snova Ane Tevšić

Poznata nagrađivana produkt dizajnerica, Ana Tevšić, nedavno se udala, a od dana kada nam je otkrila kako će cijelo njezino vjenčanje biti upravo s potpisom studija Love, Ana. očekivali smo nešto predivno. Vjenčanje se odvilo na otoku Jarunskog jezera gdje je podignut veliki bijeli šator u kojem je bilo sve osmišljeno do samih detalja, a fotografkinja koja je zabilježila događanje na najljepši način bila je Mateja Vrčković.

ana tevsic vjencanje (6)

Petar Nauković i Ana Tevšić Nauković

Ana je nosila dugu bijelu vjenčanicu koju je također sama osmislila. Gornji dio od čipke nadovezivao se na srcoliku prednju stranu i na jednostavan donji dio s pomalo asimetričnim završetkom koji je sezao do poda. Njezinu vjenčanicu je tijekom večeri zamijenio bijeli kombinezon, a nakit i vjenčano prstenje bio je rad tvrtke HaGa koji Ana i privatno obožava te se može kupiti u njezinom studiju.

ana tevsic vjencanje (3)

ana tevsic vjencanje (17)

ana tevsic vjencanje (19)

ana tevsic vjencanje (20)

ana tevsic vjencanje (4)

ana tevsic vjencanje (21)

ana tevsic

ana tevsic vjencanje (5)

Tema je bila glamurozni tulum, a boje koje su definirale opću atmosferu zlatna i crna. Detalji su se radili po mjeri i uključivali su zlatne balone s imenima mladenaca, oznake za stolove, izradu zajedničkog monograma, naljepnice za staklenke te postavljanje jelovnika. Stolovi su bili okruženi s različitim stolcima, a osim bijelih koji se često koriste za vjenčanja, cijeloj temi posebno su pridonijeli oni u crnoj boji. Rasvjeta je bila napravljena isključivo od žutih, sitnih lampica koje su izgledale kao zvjezdano nebo.

ana tevsic

ana tevsic vjencanje (8)

Jelovnik je također pratio cijelu atmosferu pa je tako i hrana bila servirana na poseban način. Piće koje je bilo posluženo uz tortu bio crni pivski koktel koji je zamijenio šampanjac, a za catering su bila zaslužna Zlatna zvona (Zvona catering) koji su radili i na prestižnom dubrovačkom vjenčanju Fabiole i Jasona Beckmana. Pivo iz pivovare Medvedgrad je posebno bilo upareno s hranom koja je služena, a njihov crni Agram je bio glavni sastojak koktela.

ana tevsic vjencanje (16)

Muzika za uvod bila je jazz i swing, a kasnije je poznata DJ Rea do jutra sve zadržala na plesnom podiju. Na kraju večeri mladenci su pripremili poklone za goste – prelijepe staklene tanjure ukrašene zlatnim detaljima. ”Nisam si mogla pomoći, ipak sam produkt dizajnerica!” komentirala nam je Ana.

ana tevsic vjencanje (14)

ana tevsic vjencanje (15)

ana tevsic vjencanje uređenje

vjenčanje ana tevšić

jarun vjenčanje

Komentari