Ana Tevšić predstavila redizajn svoje stranice

Poznata hrvatska dizajnerica Ana Tevšić čiji rad stalno pratimo predstavila je potpuni redizajn svoje web-stranice -Love, Ana. Odsad će biti veći naglasak na predstavljanje studija i dućana jer se unutrašnjost samog dućana u potpunosti mijenja svakih desetak dana te je praćen s novom, ručno crtanom ilustracijom na izlogu, a sada će svi koji posjećuju stranicu moći pratiti promjene koju tim u studiju pažljivo dokumentira.

loveana1

S novom stranicom bolje će se moći predstaviti pojedini proizvod te koliko pažnje i detalja ide u projektiranje svakog komada. Ana je, naime, željela naglasiti koliko je dizajnerski posao opsežan jer se osim projektiranja radi i na vizualnom identitetu te ambalaži svakog proizvoda, pakete pakiraju sami u studiju te ručno ispisuju poruke koje idu uz temu pojedinog proizvoda.

loveana3

Također, redizajn daje mjesto nekim od najdražih suradnji i projekata. Kako Ana sama kaže: “Na neke suradnje i projekte sam posebno ponosna, pa sam ih htjela i bolje predstaviti. Cartoon Network je svakako najveća do sada, no tu su i projekti koji su mi prirasli srcu poput stalka za nakit Precious Realm za francuski HAGA nakit, teglice lavandi za Rendez-Vous festival Francuske kulture, uređenje prostora pivnice Medvegrad te najnoviji – vina za Trapan vinariju.”

loveana2

Treba dodatno naglasiti da je web sada prilagođen za mobilne verzije te da je moguća kupnja putem Paypala. Posjetite Loveanadesign.com i uživajte u oazi prekrasnih fotografija i dizajna.

loveana4

Komentari