Ana Tevšić predstavila prve Johnny Bravo proizvode

Hrvatska dizajnerica Ana Tevšić, ime iza brenda -Love, Ana prošle je godine započela ekskluzivnu suradnju s kanalom Cartoon Network i ubrzo počela lansirati prve proizvode vezane uz neke od najpoznatijih crtića. Počela je s crtanim filmom Cow and Chicken, a sada nastavila s motivima slavnog animiranog zavodnika Johnnyja Brava.

johnnybravo7

Johnny Bravo uže za preskakanje

Jučer je u Muay Thai Spartan Gymu u Zagrebu održana i vrlo aktivna prezentacija prve serije Johnny Bravo proizvoda. Uzvanici su imali prilike uživo vidjeti sve proizvode, te ih sami isprobati. Fitness kolekcija uključuje Hey There Sassy ruksake i majice kratkih rukava, majice dugih rukava s ručno vezenim Johnny likom i uže za preskakanje.

johnnybravo10

Johnny Bravo majica dugih rukava

Neuobičajena prezentacija u teretani je pridonijela predivnoj i veseloj atmosferi, pa su se uzvanici priključili Johnny Bravo curama u vježbanju i fotkali se ispod njegovih najpoznatijih rečenica ili uz projekcije samog lika. Prigodno su posluženi i zdravi napitci, poput svježe cijeđenih sokova – što je na kraju zaista bilo potrebno zato što su se svi uključili u vježbanje unatoč visokim ljetnim temperaturama!

johnnybravo1

johnnybravo2

johnnybravo3

Ovim putem je službeno krenula prodaja Johnny Bravo proizvoda, koji se mogu kupiti putem web-stranice anatevsic.com ili u Dežmanovoj 4 u –Love, Ana dizajnerskom studiju.

Johnny Bravo ruksak

Johnny Bravo ruksak

Johnny Bravo majica kratkih rukava

Johnny Bravo majica kratkih rukava

Johnny Bravo šalica

Johnny Bravo šalica

johnnybravo9

johnnybravo4

Foto: Sanjin Kaštelan

Komentari