Novi minimalistički stalak za nakit Ane Tevšić

stalak nakit tevsic (2)

Ana Tevšić u suradnji se s poznatim brendom nakita, HAGA, koji se može pronaći u njezinom studiju, osmislila novi proizvod koji se zove GEM. Radi se o seriji stalaka koja je ručno rađena i inspirirana predivnim nakitom tvrtke HAGA. Ovaj stalak bijelo-zlatne boje je idealan za korištenje u kupaonici ili u spavaćoj sobi, gdje god skidate nakit ili ručne satove.

stalak nakit tevsic (3)

Definitivno proizvod koji se ne treba skrivati jer je skulpturalan kad stoji sam. GEM sljedeći tjedan kreće u prodaju i namijenjen je za francusko i hrvatsko tržište, te će se moći kupiti u  -Love, Ana studiju ili putem weba www.loveanadesign.com.

stalak nakit tevsic (4)

”Suradnja s Hannom (HAGA) je pravi užitak! Odlično se razumijemo i volim s njom razvijati ideje. Još na projektu mramornog stalka Precious Realm shvatila sam da se zaista nadopunjujemo i razumijemo. Kreativna i nevjerojatno pozitivna osoba, Hanna je zapravo moja skrivena inspiracija za ove stalke zato što je ona najbolji predstavnik svega dobrog što se prepoznaje i u njezinom nakitu. Iz nje izlazi životna energija i sreća na kojoj joj drugi mogu zavidjeti, a to se vidi u njezinom pristupu radu.” komentirala je Ana novu suradnju.

stalak nakit tevsic (3)

stalak nakit tevsic (7)

stalak nakit tevsic (6)

”Divna suradnja s divnom osobom, jako sam sretna da smo se našle od prvog dana i nadam se da ćemo još puno stvari napraviti zajedno. Divim se njezinoj strogoj volji i talentu, ništa ju ne zaustavlja. Ne izgleda tako, ali je pravi mali buldožer!” dodala je Hanna Malaprade.

T.B.

Komentari