Ogrlice inspirirane fotografijom

Svestrana kreativka Ana Šesto predstavila je svoju novu kolekciju ogrlica zanimljivog naziva “o’grlica 600toGo”. Razni fotografski motivi njezinih o’grlica 600toGo sastavni su dio njezinog života i omiljeni motivi na njezinim fotografijama: portafoni, stari pisaći strojevi, kišobrani i ostali svakodnevni predmeti koji ispred njezinog objektiva dobivaju svoj život.

Ana Sesto post 5

 

Ana Šesto premještanjem fotografija iz izložbenih prostora ili nekog drugačijeg uobičajenog načina prezentiranja fotografija stvara novi način konzumiranja fotografije i približuje ju svakom promatraču, ona koja nosi o’grlice i ona koja ih gleda. Većina motiva je potpisana mudrom i inspirativnom porukom i/ili izrekom.

Ana Sesto post1

Ana Sesto post 6Ogrlice su izrađene od magnetne folije sa UV zaštitom, printane na kvalitetnom fotopapiru kako bi bi bile što dugovječnije.

Ana Sesto post 4

Ana Sesto post 3

 

 

Fotografije kampanje potpisuje Karmen Poznić / Oblak photography, a u ulozi modela našli su se Josipa Janković, Mara Modrić, Marina Jakšić i Sandro Pranik. Stilist kampanje je Nikolina Šubašić, za šminku su zaslužni MUD studenti Lana Marijan i Matea Visković Novosel, dok je za frizuru zaslužan JL Style Agency.

Ana Sesto post 2

Ogrlice se mogu nabaviti u MAKS studiju,  Kulturnom klubu O’grada i na facebook stranici Ane Šesto.

Komentari