Cool sweatshirti za Illectricity festival

Ana Maria Ricov za Illectricity festival

Illectricity Festival, zagrebački festival audio-vizualnih umjetnosti koji se održava do 9. prosinca, svake godine pridaje veliku pažnju dizajnu. Osim suradnje s poznatim dizajnerima na vizualnom identitetu, godišnja posebnost je i suradnja s modnim dizajnerima koji svoju kreativnu priču prilagode viziji festivala.

Ana Maria Ricov za Illectricity festival 2

Kroz dosadašnja izdanja festival je u svoju knjižicu suradnji upisao mnoge brandove kao što su I-gle, Dioralop, Zoe Leggings, Baggiz, Boonika i Startas, a svi su svoj brand prilagodili Illectricity Festivalu u seriji “limited edition”.

Ana Maria Ricov za Illectricity festival 3

Ove godine Ana Maria Ricov je zadužena za limitirano izdanje Illectricity majica, a sjajna dizajnerica već je utabala svoj put na hrvatskoj modnoj sceni. Njena ideja urbane estetike koja za ideju ima nosivost savšeno se uklapa u viziju Illectricity Festivala.

Ana Maria Ricov za Illectricity festival 5

“S velikim zadovoljstvom sam se odazvala na suradnju s Illectricity Festivalom koji uvijek ima vrlo kreativan i snažan pristup vizualnim umjetnostima i kao takav je vrlo inspirativan. Kod dizajniranja majica željela sam zadržati minimalistički pristup u formi te sam naglasak stavila na ekspresiju materijala koji su prikazani u obliku raspršenosti. Elementi od gume koji su aplicirani na neopren dosljedni su suvremenoj i urbanoj estetici”, poručila je Ana Maria Ricov.

Ana Maria Ricov za Illectricity festival 6

Ograničena serija Ana Maria Ricov majica za Illectricity Festival bit će dostupna je za narudžbe preko maila illectricity@gmail.com.

Models: Meri & Marko

Hair: SHE CUTS YOUR HAIR

Photos: Doris Fatur

Photo session @ Pločnik

Komentari