Ana Cvitaš: Posljednja godina omiljenog festivala

Ples pored mora, ispod zvijezda; intimna atmosfera; opušteni ljudi koji su došli uživati u sjajnoj glazbi okruženi istomišljenicima…. to je samo jedan u nizu doživljaja The Garden Festivala, kojim su Nick Colgan i Dave Harvey pokrenuli novi val glazbenih evenata, a koji je okupio najbolje DJ izvođače iz cijelog svijeta.

Ben UFO

Ben UFO

Ove godine pak, The Garden Festival, zatvara svoja vrata, obilježavajući deset godina uspješnog postojanja. Premda je mnogima postao događaj koji predstavlja svojevrsno obiteljsko okupljanje koje se planira i kojemu se veseli cijele godine, Garden je, kao vrlo iskusan clubber, odlučio da party treba napustiti dok je još na vrhuncu, a nekim novim klincima i idejama prepustiti da prošire svoj utjecaj plesnim podijem.

Bonobo

Bonobo

Kad kažem obiteljsko okupljanje zaista mislim da je Garden stvorio zajednicu unutar koje se nakon niza godina prepoznaju lica; grle prijatelji koje niste u prilici vidjeti često, a spojio vas je upravo taj događaj; zajednička ljubav prema plesu i glazbi. Bit će neobično ne planirati sljedeći Garden. Ove godine clubberi na festival odlaze zaljubljeniji nego ikada, s određenom dozom nostalgije, no upravo će ta kombinacija pojačati već ionako fantastičnu i pozitivnu atmosferu ovog boutique festivala.

garden Classic Argonaughty Shot LOW RES - credit David Bowen

Da bi svi ispratili festival sa smiješkom na licu i sjajnim osjećajem u nogama, Gardenov line up ponovno donosi pregršt sjajnih partija, a mi se nadamo da na podiju plešemo i sa vama.

2014, The Garden Festival, Tisno, Croatia, Summer, beach, party, Festival

Foto: The Garden Festival

Komentari