I američki Target dostavlja u Hrvatsku

target4

Target & Marimekko

Nizu trgovina koje su nakon godina iščekivanja omogućile online kupovinu hrvatskim kupcima, nedavno se pridružio i američki Target. Poznati trgovački lanac, koji u SAD-u posluje na čak 1.800 lokacija, ispratio je 2015. s otvaranjem svoje internacionalne web trgovine, na kojoj su dobro poznati Target brendovi i ponude postali dostupni kupcima u više od 200 zemalja, pa tako i u Hrvatskoj.

Na američkom Targetu, hrvatska publika ima priliku kupovati u domaćoj valuti – kunama, a posrednik između Targeta i kupca po pitanju dostave je tvrtka Borderfree, koja pomaže drugim tvrtkama prodavati proizvode u inozemstvu.

target3

Target & Marimekko

Target se na ovaj potez odlučio zbog statistike, koja pokazuje kako deseci milijuna ljudi izvan SAD-a posjećuju stranicu Target.com na godišnjoj razini, a poznati je lanac trgovina ovim potezom pomogao i američkim kupcima da svojim prijateljima i članovima obitelji koji žive u inozemstvu pošalju stvari koje se prodaju na Targetu.

target

Target & Marimekko

Odlučite li se za kupnju na internacionalnoj stranici Targeta, moći ćete birati iz asortimana za žene, muškarce, djecu i uređenje doma, a ondje će se uskoro naći i odlična kolekcija iz suradnje Targeta i brenda Marimekko. U procesu checkouta sistem će vam izračunati troškove dostave u Hrvatsku. Možete birati nekoliko opcija dostave, a ovisno o njima obračunati su i troškovi carine i poreza, koje možete platiti unaprijed ili po dolasku robe u Hrvatsku.

Foto: Target

Komentari