A’marie i Jana predstavljaju tunike i torbe za plažu

amariejana (2)

Jana i dizajnerica Anamarija Brkić predstavljaju multifunkcionalne tunike i prozirne torbe za ljeto. Srce kao glavni simbol ljubavi nalazi se na svim novim proizvodima – tunikama, torbama i ručnicima za plažu. Prepoznatljiva po svom jedinstvenom i modernom stilu, iznimno cijenjena i hvaljena u modnim krugovima, Anamarija Brkić pokazala se kao prirodan izbor. Njezina rješenja savršeno su se uklopila u novu ediciju Jana Samo ljubav, a estetika brenda A’marie senzibilitetom odgovara brendu Jana.

amariejana (3)

Mekane pod rukom, udobne za nošenje na nekoliko načina, vrhunskih materijala i u nekoliko boja, tunike se mogu naći na svim prodajnim mjestima Tiska. Prozirne torbe kupci mogu ekskluzivno kupiti u Konzumovim trgovinama, dok su ručnici za plažu dostupni u centrima Plodine. Naravno, tu je i nagrada za Jana kupce, jer se uz kupnju vode Jana ostvaruje popust na kupnju proizvoda Jana tunika, torbi i ručnika. Sva tri proizvoda po redovnim cijenama dostupni su na webshopu abrakadabra.com.

Tunika se može prilagoditi načinu nošenja koji odgovara osobnom stilu svake žene, a na izbor su i različite boje srca – crvena, roza, svijetlo roza ili plava, dok su srca u crvenim nijansama poput kapljica vode posuta na prozirnim torbama sa silikonskim ručkama. Tunike su izvedene po najvišim standardima u kojima se ističe njihova kvaliteta i novi materijali.

amariejana (4)

amariejana (5)

amariejana (6)

Komentari