Zavirite u outlet hrvatske dizajnerice

Ukoliko volite nositi hrvatski dizajn, preporučamo da ovu sezonu zavirite u outlet poznatog hrvatskog brenda A’marie. Naime, dizajnerica Anamarija Brkić u sklopu svog webshopa ima outlet koji redovito nadopunjava s modelima po povoljnijoj cijeni. Hrvatska dizajnerica u svojim kampanjama redovito naglašava važnost materijala koje koristi – u njima koža slobodno diše i lako ih je održavati, a radi se najčešće o micromodalu, svili i tencelu.

amarie-outlet-(5)

Svoju garderobu za proljeće 2015. tako primjerice možete nadopuniti njezinim bijeli modelima koje ćete lako nositi zasebno, ali i kombinirati s odjevnim komadima koje već posjedujete. Jednostavnu bijelu haljinu naći ćete već po cijeni od 500 kn, a biti će vaš spasitelj u brojnim ljetnim prilikama. U A’marie outletu pronašli smo i upečatljive dizajnerske modele koji će vas izdvojiti iz mase, kao što je haljina u ‘baby’ plavoj boji s resama ili primjerice ‘cropped’ hlače s volanima.

amarie outlet

Dizajnerica je također poznata po tome da kreira odjevne komade u kojima svaka žena može funkcionirati od jutra do večeri te ih nadopunjavati po potrebi sa zanimljivim modnim dodacima, ovisno o prilici. U outlet ponudi je dvobojna sivo-roza T-shirt haljina ili  haljina bez rukava s transparetnim donjim dijelom – obje mogu biti nosive svakodnevno, na ljetne čizmice, sandale, ali i hlače s kojima ćete ostvariti upečatljiv styling. Ako ste ovih dana u potrazi za komadima s hrvatskim potpisom, svakako pogledajte što donosi A’marie. Cijene ovih modela su u rangu poznatih high street brendova, s naglaskom na kvaliteti. Više na stranici www.amarie.com.

amarie outlet

Komentari